27/8
Pořiďte své ratolesti dětský pokoj, o kterém roky sní

Pořiďte své ratolesti dětský pokoj, o kterém roky sní

27. srpna 2012 v 21.30 , Bytové doplňky , Bytový textil , Byty , Domy , Ložnice , Nábytek

Plánujete založení rodiny a pomalu vymýšlíte jméno pro vaši první ratolest? Pak ale jistě víte, co pořízení miminka obnáší. Kvalitní kočárek stojící až desítky tisíc pořídíte jako první, plenky na přebalování se stanou samozřejmostí, pyžamka, dupačky a spousta dalšího dětského vybavení taktéž a v neposlední řadě musíte myslet na dětskou postýlku, ve které vaše nemluvně spokojeně usne. Ale kam všechny tyto potřebné věci umístit? Samozřejmě do dětského pokoje…

každé dítě by již od útlého věku mělo mít své vlastní království, ve kterém bude spokojeně vyrůstat, poznávat okolní svět a také v něm dospívat. Dětský pokoj poskytuje soukromí jak vašemu potomku, tak samozřejmě vám, neboť i manželé potřebují občas chvilku jen sami pro sebe. Možná jste ve svém domě či bytě již dopředu vymezili místnost, ve které se v budoucnu bude skvěle vyjímat dětský pokoj, ale mysleli jste také na to, kolik vás vlastně bude tato radost stát peněz? V první řadě záleží, v jakém stavu se místnost nachází. V případě, že jste si pořídili starší rodinný dům, který potřebuje nespočet zednických zásahů, počítejte s výdaji na novou podlahu a vymalování. Jako další krok se zamyslete, zda bude pokoj spíše praktický a účelný, nebo líbivý. Roztomilé tapety medvídků, pestrobarevné stěny a chlupaté, byť nepraktické koberce jsou sice pastvou pro oči, ale za pár let se stanou překážkou, které je třeba se přemalováním a zakoupením nového nábytku a doplňků, zbavit. Buďte tedy více ekonomičtí a pokoj zařiďte nadčasově a útulně tak, abyste se zde cítili dobře vy a vaše dítě v době miminka i předškolního vě­ku.

Možná jste během zařizování narazila na překážku v podobě velikosti pokoji, neboť zařízení pro miminko potřebuje poměrně dosti prostoru. V takovém případě neztrácejte hlavu a vsaďte na úložné prostory a zabudované skříně, místnost rázem nabude na objemu a vám navíc odpadne starost s budoucím vybavením, neboť zabudovaný nábytek je trefou do černého. V případě, že se o pokojík budou dělit hned dvě vaše ratolesti, je třeba pořídit dvě postele, nebojte se patrových paland, které stále vypadají dobře a svou funkci plní dlouhé roky.

Nové postele, kvalitní masivní nábytek, podlahy s dlouhou životností, doplňky pro zútulnění pokoje a nejrůznější dětské vybavení od přebalovacího pultu po psací stůl jsou poměrně velkou investicí, na kterou nemá spousta párů našetřeno, tyto trable za vás snadno vyřeší rychlá půjčka na zakoupení dětského nábytku, kterou najdete na webových stránkách opozickach.com . Abyste nemuseli dlouho čekat a chodit do banky se spoustou papírů a formulářů, http://www.pozickycezinternet.net/ zde si půjčku přes internet vyřídíte do 10 minut.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS