27/8
Obdarujte své blízké originálními Vánočními dárky

Obdarujte své blízké originálními Vánočními dárky

27. srpna 2012 v 21.30 , Design , Hobby markety

Sice je teprve konec srpna, ale než se nadějeme, jsou zde Vánoce a spolu s nimi starosti o nákup dárků a výzdoby. Pro milovnice nakupování a navštěvování přeplněných obchodních center je to příležitost, jak beztrestně obejít všechny butiky a pro ty ostatní jsou po ruce internetové obchody a jejich jedinečné akční nabídky, které budou před svátky ještě výhodnější. Nebojte se pořídit vašim nejdražším něco malého již nyní, chytře si rozložíte výdaje a navíc předejdete budoucímu spěchu a stresu z ostatních nakupujících, které stejně jako vy vše nechali na poslední chvíli.

Vánoce jsou svátky pohody, lásky a rodiny, kdy bychom si měli uvědomit, jak důležití naši nejbližší jsou, ale k těmto projevům náklonnosti patří také dárky. Děti si potrpí na nejrůznější hračky a zbytečnosti, které slouží jako lapače prachu, s praktičností u nich rozhodně neuspějete. Kdo však vaše logické myšlení a chytré investice jistě ocení, jsou například prarodiče, kterým se kuchyňské vybavení, krbové kachle či nová pračka budou opravdu hodit. Na praktických dárcích, díky kterým ušetříte i vy se domluvte i s ostatními příslušníky rodiny, vyhnete se tak nepříjemným situacím z nevhodně věnovaného dárku.

Během svátků Vánočních musíme v neposlední řadě myslet také na naše přátelé, kterým v tomto šťastném a vzácném období můžeme skvěle dokázat, co pro nás znamenají a jak jsou v našem životě nepostradatelní. Zatímco v rodině se preferují ,,presenty“ ryze účelné, kamarádky obdarujte drobností, která potěší a pohladí duši. Zaměřte se na něco osobního, co představují umělecké předměty, které seženete na webových stránkách theseus.sk. Zajděte do antiquariátu kde seženete originální výtisky knih, které již dnes na prodejních pultech pohledáte, v keramické dílně můžete osobně své nejlepší kamarádce vyrobit hrníček s věnováním a originálním obrazem či tričkem s potiskem také nikoho neurazíte. Mějte vždy na paměti, že dárek nemusí stát tisíce, aby potěšil. Pokud chcete být opravdu originální a sháníte předmět nevšedního rázu, nebojte se využít služby bazaru, který vám otevře cestu k levným a jedinečným variantám.

Vánoce jsou také naprosto ideálním obdobím, kdy udělat nenuceným způsobem dojem. Chcete zapůsobit na šéfa a přitom nevypadat vtíravě? Pořiďte mu na webu biotoscana.sk víno z Toskánska a rázem se stanete jeho pravá ruka.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS