30/7
Originální pouzdra na iPhone 4 a 4S

Originální pouzdra na iPhone 4 a 4S

30. července 2012 v 00.00 , Design

Sponzorované odkazy:

Mobilní telefony a zejména iPhony se stávají neodmyslitelnou součástí našich životů. Trávíme s nimi 24 hodin denně a využíváme je k neuvěřitelnému množství věcí. Slouží jako rádio, budík, počítač, mp3 přehrávač, fotoaparát a další. K iPhonům získáváme stále bližší vztah a dle toho se o ně i náležitě staráme.

Dokupujeme nové produkty a snažíme se je neustále vylepšovat. Měli bychom iPhone chránit i před poškozením, které je většinou způsobeno pádem na zem či jiným vnějším vlivem. I obal na iPhone se může snadno stát něčím více, než jen ochranným obalem. Pomocí designérů se z obalů pro iPhone rodí perfektní módní doplňky.

Léto je v plném proudu, co myslíte, nezasloužil by si Váš iPhone nový obal?

Dnes se zaměříme na zcela jedinečné a originální pouzdra na iPhone 4 a 4S. Jelikož se výrobci předhánějí ve vývoji zěch nejlepších a nejkreativnějších nápadů, zrodily se pouzdra na iPhone s fotkami, které sami nahrajeme do systému. Princip funguje takto: objednáme si obal na iPhone, v rámci vyplnění formůláře vložíme fotografii, kterou si přejeme na obal natisknout, firma tyto údaje zpracuje a pošle nám zcela jedinečný obal na iPhone.

Vybrat si můžeme také něco originálního, leč nestárnoucího – co takhle námořnický vzor?

Telefonní společnosto oslovují také známé designery, aby dovedli pouzdra na iPhone k dokonalosti. A tak si vybírejme z obalů na iPhony 4 a 4S opravdové umělecké kousky. Abstraktní malby i konkrétní vyobrazení zvířat, lidí nebo jen lehké kontury a stínování. To vše náš iPhone může obléci.

Obaly pro iPhone jsou zpravila vyráběny z kvalitních materiál, odolným proti poškození. iPhone je tak dokonale chráněn před jakýmkoliv poškozením. I když vodní lázně bychom mu pochopitelně dopřávat neměli.

Pouzdra na iPhone 4 a 4S jsou dokonale propracované po funkční i designové stránce. Pochopitelně seženete i klasické obaly bez výrazných potisků, ale pohled na originální obal nebo na fotku Vašeho dítka, kdykoliv vezmete do ruky iPhone, Vám může mnohdy velmi zpříjemnit den.

zdroj: www.getuncommon.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS