22/7
Jak lze co nejvíce ušetřit za bydlení? Celkem jednoduše!

Jak lze co nejvíce ušetřit za bydlení? Celkem jednoduše!

22. července 2012 v 15.30 , Bytové doplňky , Bytový textil , Byty , Koupelny , Křesla a sedací soupravy , Kuchyně , Ložnice , Nábytek , Obývací pokoje , Předsíň , Stoly a stolky , Vany a sprchové kouty , Židle

Rozhodnout se pro změnu bydliště chce odvahu a pádný důvod, kterých však může být nespočet. Trápí vás hluk projíždějících automobilů či městská hromadná doprava? Chybí vám v okolí bydliště park nebo alespoň kousek zeleně, jež by vám připomněl, jak vypadá příroda? Spolubydlící vám nevyhovuje po všech stránkách anebo jste se rozešli s partnerem? V každém případě, rychle pryč! Otázkou ale je, jak a kam.

Najít si bydlení dnes není nikterak složité, pokud si nekladete přehnaně vysoké nároky. Máte-li dostatek financí, nebo vás stále podporují rodiče, čili na výši nájemného nesejde, máte vcelku volnou ruku. Vyberete si ideální lokalitu, typ budovy a při troše štěstí i velikost bytu, pak už jen čekat, až se dostaví stěhovací služba a můžete bezstarostně bydlet.

Prázdné kapsy a nízká čísla na bankovním kontě vám hledání trochu znesnadní, ale beztak nezoufejte, vše lze vyřešit s chladnou hlavou. Chcete-li za bydlení ušetřit co nejvíce peněz, které potřebujete někde jinde, určete si kritéria, bez kterých to jinak nepůjde.

Hromadné bydlení

V tomto případě se bohužel rozlučte s absolutním soukromím a vlastním královstvím, protože za pár korun vlastní byt opravdu neseženete a pokud ano, bude neobyvatelný. Domluvte se tedy s partou přátel a najděte si byt společně. Ale vždy vezměte v úvahu, jestli s takovou sortou lidí vlastně vyjdete. Jste úzkostní na úklid a pronto je vaše pravá ruka? Pak se rozhodně nedávejte do kupy s někým, kdo sotva ví, jak vypadá smeták. Přijde-li s řešením v podobě úklidové služby jako je uklízení Bratislava, vezměte vše v potaz. Také se zamyslete, jaké jsou budoucí spolubydlící povahy. Dennodenní hádky by vám přidaly na vráskách a stresu.

Levný nábytek

K levnému bydlení patří také úspornější styl života. Šetřete kde se dá a začněte u toho, jaký zvolit nábytek, který najdete na této adrese http://www.najlepsinabytok.sk/ . Rustikální postele a starožitné skříně za desítky tisíc asi nejsou ideální volbou, ale levné bydlení ještě neznamená ošklivé bydlení. Postele najdete zde http://www.najlepsinabytok.sk/sk/Postele. Zaměřte se nad velice populární Ikeu, kde seženete naprosto vše od kuchyňské linky, až po barevné vázy. Vybavení je za příjemné peníze a váš byt bude moderní a nadčasový, tak proč zbytečně utrácet za značku.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS