6/8
Freedomky - nové a rychlé bydlení

Freedomky - nové a rychlé bydlení

6. srpna 2012 v 00.00 , Design , Domy

Sponzorované odkazy:

Architektura a s ní spojený design se neustále velmi dynamicky rozvíjí. Prostor dostávají nové technologie i nápady. Stále častěji se přitom myslí na ochranu životního prostředí a úsporu energie. Vznikají tak nové a nové projekty, které se možná stanou významnou součástí našich životů

Co jsou freedomky?

Freedomky představují důmyslný koncept svobodného bydlení. Jejich výstavba nemusí být závislá na inženýrských sítích ani na vysokých pořizovacích nákladech. Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí a mají velmi nízké provozní náklady.

Při jejich výstavbě se klade důraz na uspořádání prostoru a kvalitu zpracování.

Jaké jsou výhody freedomků?

Jedná se především o výše zmíněné nízké provozní náklady (perfektní tepelně-izolační vlastnosti v budoucnosti také ušetří naše peněženky). Freedomek má speciální instalaci. Nepotřebujeme řemeslníky ani spoustu času. Nainstalování domku probíhá během několika hodin.

Pochopitelně máme nárok na individuální design, který bývá tvořen velmi moderně. Navíc po připojení dalšího modulu je možné domek kdykoliv zvětšit.

Jak postavit freedomek?

Se stavbou freedomku si nemusíme dělat žádné starosti. Domek si objednáme, jeho výroba trvá zhruba 3 měsíce. Následně nám firma, u které jsme domek objednali, přiveze zcela funkční a moderní dům. Vnitřní vybavení lze objednat, ale není to povinné.

Jaká je cena freedomku?

Cena se odvíjí od velikosti a vybavení. Pokud si přejete menší domek o velikosti 2+1 (nevybavený), zaplatíte cca 1 330 000 korun bez DPH. Základní vybavení se pohybuje okolo 200 000 korun. Opět záleží na Vaší představě vybavení nábytkem nebo spotřebiči.

Freedomky jsou plně funkční obytné domy, které jsou časově i cenově dostupné. Jsou vhodné pro začínající partnery i pro rodinu s dětmi. Freedomky je možné využít i jako ateliér nebo dílnu či sklad.

Více o FREEdomcích se dozvíte zde: http://www.bravis.cz/…0-freedomky/

Zdroj: www.bravis.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS