20/7
Plyšové křeslo – designový doplněk pro každého

Plyšové křeslo – designový doplněk pro každého

20. července 2012 v 00.00 , Křesla a sedací soupravy , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Hledáte originální prvek, který by ihned upoutal pozornost? Přejete si něco netradičního, něco na hranici toho nejvyššího luxusu a zároveň kýče? Kreativita má dveře otevřené v módě, umění i bytovém designu. Mnozí si při výrazu plyšové křeslo představí malé dětské křesílko růžové barvy. Ale moderní interiéry si zasluhují moderní design a nové produkty. Zastoupení plyšových křesel u nás zatím není velké, ale zajisté se jejich obliba brzy navýší.

Plyšové křeslo se stane snadno dominantou jakéhokoliv prostoru. K sehnání jsou na příklaf křesla v barokním stylu v tlumených tónech. Takové křeslo lze využít také do reprezentativních prostor firem. Křeslo by se mělo do interiéru dobře hodit. Je natolik výrazné, že nepotřebuje kolem sebe více rušivých prvků. Plyšové křeslo si zaslouží své pečlivě vybrané místo a vhodné sladění s celým interiérem. Na trhu jsou také plyšové vaky, které jsou velmi oblíbené. Jsou ideální do dětských pokojů nebo do relaxační místnosti či do ložnice.

Plyšové křeslo – exkluzivní bytový doplněk

Když vybíráme plyšové křeslo, neměli bychom se bát originality. Zároveň však musíme zohlednit celkový design bytu, aby se z dominantního luxusu nestal výše uvedený kýč. Plyšový vak nebo velké plyšové křeslo se může stát Vaším každodenním společníkem, protože příjemný materiál vybízí k relaxaci.

Plyšové křeslo ve vintage stylu se bude perfektně vyjímat v interiéru starší zrenovované vily i moderní futuristické budovy. Kdo má jen trochu cit pro design a tvůrčího ducha v těle, přijme plyšové křeslo jako výzvu. Výzvu stvořit jedinečný interiér s nádechem netradičního pojetí. Nevýhodou se může stát skutečnost, že plyš patří mezi tzv. lapače prachu mezi materiály. A jak správně plyšové křeslo udržovat? Křeslo potažené plyšem je vhodné udržovat pomocí hadříku namočeného v teplé vodě, který by měl být dobře vyždímaný.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS