6/7
Domácí výrobník nápojů Soda Stream ovládá léto 2012!

Domácí výrobník nápojů Soda Stream ovládá léto 2012!

6. července 2012 v 00.00 , Domácí spotřebiče , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Léto je plné horkých dnů, a proto je potřeba dodržovat pitný režim! Pořádáte grilovačku, přijde vám návštěva nebo jen máte velkou žízeň a zapomněli jste nakoupit lahve s pitím? Není problém! S novým domácím výrobníkem perlivých nápojů Soda Stream už žádné petláhve potřebovat nebudete. S tímto pomocníkem připravíte rychle osvěžující nápoje a navíc šetříte životní prostředí. A to se vyplatí, ne?

Soda Stream

A jak tento skvělý domácí pomocník funguje? Stačí naplnit láhev, která je součástí sady, obyčejnou vodou z vodovodu, poté připevníte a zašroubujete tuto lahev do výrobníku a opakovaným stiskem tlačítka naperlíte nápoj podle vlastní libosti a přání. Pak už stačí jen láhev odšroubovat, dochutit nápoj přislušným sirupem a poté už si jen vychutnat dokonalou chuť domácího perlivého pití. Co vy na to?

Soda Stream navíc můžete vybírat z nejrůznějších barev, designů a provedení. Jaký by se hodil právě do té vaší domácnosti? Cena se pohybuje od 1.690Kč za ty nejklasičtější až po 4.490Kč za ty nejdesignovější.

Sirupy do nápojů můžete nakupovat v každém větším supermarketu nebo hypermarketu a to v několika různých příchutích jako jahoda, pomeranč, citron, limetka, cola, energetický nápoj a mnoho mnoho dalších.

Teď už mohu popřát jenom dobré chutnání!

Zdroj: http://sodastream.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS