21/6
Chladnička Samsung HM12 – odborník na rodinné nákupy

Chladnička Samsung HM12 – odborník na rodinné nákupy

21. června 2012 v 00.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Nová chladnička Samsung HM12 byla vyvinuta na míru potřebám evropských spotřebitelů. Je to první chladnička amerického (side-by-side) typu, která se vyrábí v závodě Samsung Electronics Poland Manufacturing (SEPM) v Polsku. Představuje tak milník pro výrobu domácích spotřebičů značky Samsung v tomto regionu.

„Z hlediska tržního podílu side-by-side chladniček máme v Evropě prvenství1. V letošním roce jsme zahájili na základě naší evropsky orientované strategie výrobu nových chladniček HM12 v naší továrně v Polsku, což nám umožňuje být blízko našim klíčovým oblastem a plnit potřeby našich zákazníků,“ řekl Michal Kollár, produktový manažer divize domácích spotřebičů Samsung.

Chladnička Smasung HM12 – první side-by-side v SEPM

Samsung HM12 je vybavena prostorovými inovacemi, včetně řady zásuvek, polic a držáků, které dokáží pojmout i opravdu velký nákup. Navíc mají chladničky Samsung HM12 ztenčené stěny, čímž byl maximalizován jejich vnitřní prostor, vnější rozměry však zůstaly stejné. Nová chladnička Samsung HM12 je proto velmi nenáročná na prostor – její hloubka je 712 mm a šířka 912 mm (model RS7768FHC). Přitom poskytuje spotřebitelům možnost skladovat velké množství nejrůznějších potraviny (vnitřní kapacita dosahuje až 545 l).

Chladicí systém Twin Cooling Plus použitý u nových chladniček Série H je založený na dvou samostatných chladicích okruzích, zvlášť pro chladničku a mrazák. Podle potřeby nasměruje více, či méně studeného vzduchu tam, kde je právě potřeba. Systém Twin Cooling Plus umožňuje lépe kontrolovat teplotu, udržovat vyšší vlhkost a zabraňuje mísení pachů, takže si potraviny uchovají déle své vlastnosti. Chladničky Samsung HM12 jsou vybaveny technologií True No Frost, díky které se nemusí odmrazovat. Potraviny uložené v chladničkách Samsung s technologií True No Frost zůstávají déle čerstvé, jelikož se na nich nevytváří mikroskopické krystalky ledu, které narušují strukturu potravin a urychlují procesy kažení.

Chladnička Samsung HM12 má speciální kompresor, tzv. digitální invertor, který udržuje požadovanou teplotu plynule, aniž by se neustále zapínal a vypínal. Na tento kompresor se nově vztahuje záruka 10 let životnosti. Mezi další vlastnosti chladničky Samsung HM12 patří inovovaný interiér, vylepšená izolace, elegantnější vzhled a vyšší energetická účinnost třídy A++. Jasné LED osvětlení vnitřního prostoru umožňuje pohodlnou orientaci. Rovněž se vyznačuje novým dotykovým displejem.

„Chladničky Samsung HM10, úspěšně uvedené na trh v roce 2010, přispěly k vedoucí pozici společnosti Samsung v rámci segmentu tzv. Side-by-Side chladniček. Jejich vnitřní funkce ocenili evropští spotřebitelé, kteří nahlíží na Samsung jako na inovativní značku orientovanou na design. Modely HM10 také získaly ocenění za kvalitu vnějšího designu a za různé vlastnosti svého vnitřního prostoru,“2 řekl Michal Kollár.

Nové chladničky Samsung Série H jsou k dispozici v celé řadě variant. Například s automatem na vodu a výrobníkem ledu, či bez nich, v různých barvách a s dalšími možnostmi přizpůsobení podle preferencí spotřebitelů.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS