7/5
Židle s stoly IKEA

Židle s stoly IKEA

7. května 2012 v 00.00 , Stoly a stolky , Židle

Sponzorované odkazy:

Stoly, stolky, stolečky – významná součást a dominanta každé jídelny či kuchyně, pracovny nebo dětského pokoje. Zasedá se k nim při snídaních, obědech i večeřích, stavájí se z nich pracovní desky, místo pro hraní, ale také místo pro odkládání různých věcí. Stoly ale nejsou jen praktickým nábytkem vašeho bytu, ale také se můžou stát významným designovým kouskem.

Tuzemský trh přináší svým spotřebitelům širokou nabídku nejrůznějších typů stolů a židlí. My se v tomto článku budeme ale soustředit na produkty švédské nábytkářské společnosti IKEA, které jsou představeny v novém katalogu firmy pro rok 2012.

Jídelní stoly IKEA

Jednoduchost, přirozenost – to jsou jídelní sety a stoly od společnosti IKEA, které můžete využít nejen ve velkém, ale také v malém bytě. V případě že jste vlastníkem garsonky a přesto chcete mít jídelnu, není problém. Vsaďte na stůl Bjursta o rozměrech 50×70cm, který se navíc dá ještě rozložit a prodloužit tak na 90cm.

Pokud nemáte rádi ostré tvary, vsaďte na kulatý stůl IKEA z tvrzeného skla, který se stane luxusní kouskem ve vaší jídelně. A navíc, jeho údržba je tak jednoduchá!

Židle IKEA

Už jste si vybrali váš nový jídelní stůl? Tak teď přichází na řadu židle jídelní, které budou dokonale doplňovat stůl. Trendy pro jaro 2012 jsou různé výrazné barvy, takže se nemusíte bát a obyčejný bílý stůl můžete oživit barevnýma židlema v čalouněném nebo v plastovém provedení.

V případě že sháníte pouze barové židle do své kuchyně, i vy si v IKEA domě přijdete na své. Vsaďte na jednoduchost a styl!

Psací stoly IKEA

Psací stoly do pracoven by měli být nejen pohodlné, ale také praktické. A přesně to jsou psací stoly IKEA – designové stoly s poličkami nebo šuplíky. Pokud ale chcete mít svůj pracovní stůl schovaný a nechcete aby byly vidět všechny ty kabely nebo laptotp, stůl VIKA VEINE je to pravé pro vás. Po práci jednoduše všechno zaklapnete a nic není vidět!

Dětská IKEA

Že i vaše drahá ratolest chce mít svůj vlastní jídelní prostor? IKEA dětský stůl a židle z kolekce MAMMUT jim udělají neskutečnou radost. Stolek můžou navíc využít i jako hrací nebo malovací koutek. Dětské židle Mammut jsou navíc perfektní na údržbu.

Zdroj: Hemera / Thinkstock, www.ikea.com/cz/cs

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS