2/4
Jak vybrat žehličku, žehlící prkno a jak správně žehlit?

Jak vybrat žehličku, žehlící prkno a jak správně žehlit?

2. dubna 2012 v 11.00 , Domácí spotřebiče

Domácí činnosti jsou pro většinu z nás méně oblíbenou povinností, neboť jsou zabijákem volného času a vzhledem k nejrůznějším alergiím, i zdraví. Avšak pokud toužíme po perfektně uklizeném, voňavém a útulném domově, kde se bude každý cítit příjemně, jsou tyto aktivity nezbytností. Nemusíte však zoufat a svůj byt zdokonalovat dlouhé hodiny, díky moderním technologiím existuje široká škála produktů, jenž vám usnadní spoustu práce a zároveň vám pomohou dosáhnout lepších výsledků. To se samozřejmě týká i žehlení, ke kterým si lze pořídit velice kvalitní a prvotřídní žehličky, jenž odvedou polovinu práce za vás. A kdo ví, třeba se z pohodlného žehlení stane koníček…

Určitě nejlépe celému procesu žehlení rozumí profesionálové v krejčovských a textilních provozech, o čemž svědčí také žehličky na suché žehlení. Pokud i vy toužíte po exkluzivně vyžehleném prádle jako od odborníka, není nic jednoduššího, než si pořídit ,,suchou žehličku“. Oděvy budou rázem zářit novotou a vaše okolí bude uchváceno během několika vteřin.

Jistě jste se mnohdy setkali s prekérní situací, kdy jste po namáhavém letu vyndali oblečení z kufru a to vypadalo všelijak, ale určitě ne jako váš oblíbený kostýmek či večerní róba. V takové situaci pracují nervy na plný plyn a stres vás proto nemine. Vyvarujte se těmto nepříjemným okamžikům a raději se vybavte vymoženostmi v podobě cestovní žehličky, jenž se vejde do každého příručního zavazadla a tím vám zajistí stále skvělý a upravený vzhled.

Před několika lety přišly na trh s elektronikou a domácími spotřebiči napařovací žehličky, které znamenaly okamžitý ,,boom“ a prakticky každá rodina si tento produkt opatřila. Dnes patří žehličky s napařovacím systémem ke klasickému vybavení bytu, které snadno a vcelku rychle vyhladí i to nejvíce zmačkané prádlo. Inovací a pozvednutím napařovací žehličky na vyšší úroveň se staly parní žehličky. Čím více páry, tím lépe vyžehlené a upravené oblečení všeho druhu. Trvale se zbavíte obav z připáleného oblečení, či nechtěných loužiček zrezivělé vody na čistém prádle. Pokud vám odsloužil starší druh žehličky, pořiďte si žehličku s párou.

Parní žehlička je inovací v domácím žehlení, autor: cleaningParní žehlička je inovací v domácím žehlení, autor: cleaning

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS