5/10
Předložka Luna: Nejen pro všechny vesmírné cestovatele

Předložka Luna: Nejen pro všechny vesmírné cestovatele

5. října 2011 v 00.00 , Bytové doplňky

Sponzorované odkazy:

Pokud jste někdy zatoužili podívat se na odvrácenou stranu měsíce, vaše přání se může splnit rychleji, než si myslíte. A nebudete přitom muset opustit zdi vašeho domova. Stačí se jen zaměřit na předmět dnešního článku. Sami uvidíte, že vám rozhodně bulíky na nos nevěšíme. A o čem je tedy konkrétně řeč?

Přece o předložce Luně, kterou uvedla v loňském roce na trh společnost nanimarquina ze Spojených států amerických. Ta se specializuje na koberce, koberečky a předložky všeho druhu, přičemž si od roku 1987, kdy byla založena, vynesla řadu ocenění a obecně uznání v oblasti interiérového nábytku a bytových doplňků. Předložka Luna pak zajisté patří mezi její nejpovedenější a nejzajímavější po­činy

Ve skutečnosti se jedná o reedici návrhu Oscara Tusguetse z osmdesátých let 20. století z díla Země a Měsíc. Nanimarquina tento vynikající nápad oprášila, a tak si i vy můžete tuto předložku dnes užívat do sytosti, můžete-li si ji tedy dovolit. Cena totiž není zrovna malá. Předložka je k zakoupení za 2580 $.

zdroj: http://www.yliving.com/…una-rug.html?…\\

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS