29/9
Mikrovlnná trouba Bauknecht: Multifunkční všeuměl

Mikrovlnná trouba Bauknecht: Multifunkční všeuměl

29. září 2011 v 00.00 , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Mikrovlnná trouba je stále velmi často používána pouze ke klasickému ohřevu. Dnešní výrobky jsou ale od svých předchůdců zcela rozdílné – umí zapékat, vařit v páře a některé dokonce používají i horký vzduch. Taková je i novinka od společnosti Bauknecht – multifunkční trouba EMCHD 8145 PT –. která se nezalekne přípravy žádného pokrmu.

Opravdovým milovníkům vaření nabízejí mikrovlnné trouby Bauknecht mnohem více možností, než pouhý ohřev jídel. Každý kuchař může nyní otevřít prostor své fantazii – mnohostranné funkce umožňují nejrůznější způsoby přípravy pokrmů, například křupavé pečení a smažení na talíři Crisp. Díky nové invertní technologii, zdokonalenému systému distribuce mikrovln, budou všechny pokrmy propečené a ideálně připravené.

Například vestavná mikrovlnná trouba Bauknecht EMCHD 8145 PT s kapacitou 40 litrů nabízí o mnoho více než pouhé ohřívání. Uživatel může využít k přípravě pokrmů gril, zapékací funkci Crisp, vaření v páře či horký vzduch. Dalšími nepřehlédnutelnými přednostmi jsou invertní technologie zdokonaleného systému distribuce mikrovln, černobílý textový ProCook displej se stručným popisem a grafickým zobrazením symbolů, 3D distribuce mikrovln pro rovnoměrné výsledky pečení a Rapid Defrost pro obzvláště rychlé a šetrné rozmrazení hluboce zmražených surovin. Samozřejmostí je sladění designu s klasickou troubou tak, aby se společně staly ozdobou každé kuchyně.

Doporučená maloobchodní cena je 24 990 Kč.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS