26/9
Hudební křeslo Natuzzi ve dvou variacích

Hudební křeslo Natuzzi ve dvou variacích

26. září 2011 v 00.00 , Křesla a sedací soupravy , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Nábytkářský průmysl nás stále překvapuje a fascinuje novinkami, která mnohdy více připomínají předmět vypůjčený ze sci-fi. Nábytkoví designéři však musí neustále přicházet na trh s novinkami a věřit v to, že právě jejich výrobek bude ten, který se stane ikonou.

Hudební křeslo není ve světě nábytku ničím překvapující, fascinující tedy musí být jeho design. Původní verze hudebního křesla pochází od italského výrobce nábytku Natuzzi, jenž se během chviličky stalo nábytkovou revolucí a doménou. Integrované ozvučení do centra křesla, příjemné čalounění a vkusný design, učinily z křesla jedničku na trhu.

Poptávka převyšující nabídku přiměla společnost Natuzzi k výzvě mladým návrhářům zúčastnit se soutěže. Její hlavní zaměření bylo objevit kultovní předmět, dodat mu punc originality a dominanty.

Výsledkem soutěže vzniklo hudební křeslo Davida Bianche, v úžasných krémových barvách čalounění, vykládaném zlatými šrouby podtrhující jeho exkluzivní vzhled. Druhý projekt patří Malenii Porter a zahrnuje rozsáhlou barevnou paletu designu v pleteném provedení.

zdroj: http://freshome.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS